torsdag, juni 25, 2009

Brun


Jag har sju och en halv meter av detta tyg. Men det är alldeles för smalt, så det är inte en jätteimponerande mängd egentligen. Det kostade nästan inga pengar alls och är ett av Gårdas äldsta tyger.

Färgen är det som gör mig gladast... ordentligt fyrtiotalsbrun. Ellerhur? Av detta skall det i allafall bli en höstkappa med dubbelknäppning, sjalkrage och motveck i midjan bak.

5 kommentarer:

Miss Cherry sa...

Å!
Det ska bli spännande att se vad det blir!

(Föresten får man fråga en materialinspirationsrellaterad fråga? Jag har MASSOR med råsiden, ganska grov, oblekt, vad kan jag göra för skoj av det? Har inga ideer till vad det kan passa till...)

Miss Cherry sa...

och just det...
Är det okej att jag länkar till dig?

Mallis sa...

Åh det låter som ett underbart projekt!

Johanna Ask sa...

Nadja: Antingen gifter du dig i världens största brudklänning. Eller. Så inreder du ett rum med fantastiska råsidengardiner. Eller. Så ger du dig på att försöka färga tyget, men det KAN bli flammigt. Men överlag tycker jag att råsiden är snyggt som dräkt. Sy en vit dräkt, med en klänning, en jackett och en kjol. Do it!

Mallis: Vi får bara hoppas att det blir bra :)

Pernilla Algede sa...

Hej Johanna!
Ser fram emot att se din kappa. Saknar Gårda... köpte massa siden när jag var hemma sist men nu har jag plöjt igenom dem.... avundsjuk är jag på dig som kan mysa runt i fabric heaven:-)

/Pernilla x