fredag, april 10, 2009

Sekreterarkjolen

Ein stück pennjkol på gång. Det blir en bild på allt utom det som inte är klart, det vill säga fållen längst ner och knappar längst bak.

Observera min naturligaste pose. Nackdelen med riktiga naturliga poser det är att plagget inte ser jättesnyggt ut. Det ser mycket finare ut i onaturliga vinklar och inte lika fint ut när man packar upp grönsaker eller borstar tänderna.

7 kommentarer:

Anna sa...

Fy fasiken vad snyggt, både pose och klädsel. Tycker tvärtemot att linnet ser jättesnyggt ut på bilden. Värsta (uj uj, tonårs-lingo...) sexiga bilden ju!

Fröken Kvalster sa...

jättefin ju. Och som föregående talare så gillar jag verkligen det linnet oxå. Härligt!
kram

Moa - En magisk purt... sa...

Jättfin verkligen! Önskar lite att jag kunde ha så snäva kjolaar men min bak går bananas och är överallt då. Får bli vipp för mig! Och hela bilden är superfin!

TuvaMinnaLinn sa...

jag gillar din pose:) Och det är så sant som det är sagt, pennkjolen gör sig bäst när man står stilla eller går långsamt.

Jätte fin kjol!

Johanna sa...

Tack så hemskt mycket, allihopa!

Paulin sa...

Åh heliga birgitta va fint. Haha jaa va ja känner igen de konstiga vinklarna, men som du säger, det ser mycket bättre ut då.

Fen sa...

Var och tittade på kjolen, hmm lite knubbig tyvärr. Så om du syr i storlek 38-40 så handlar jag gärna. Älskar 40 tal. Lyckost dig som är så duktig på att sy.

/Fen