onsdag, september 09, 2009

Lösblusen 2.0

Sådär! En uppdaterad och finputsad version av lösblusen. Visst ser ni, liksom jag, fenomenalismen i denna? (Jag ville skriva fenomenaliteten, eftersom det är synnerligen bra ord, men stavningsgestapo-blogger sa att fenomenalism är mycket bättre)


Jag har en plan på att sälja dessa. Antingen med en krage likt denna, eller med ståkrage. Denna är, precis som sin föregångare, gjord av siden/viskos. Materialet är helt pornografiskt underbart.

Säg till om ni vill ha en, så skall jag se till att det löser sig (ni når mig antingen i kommentarerna, eller på min mail här till höger). Men jag gör i vilket fall som helst ett litet inlägg när allt är mer klart.

4 kommentarer:

Anonym sa...

åh åh åh lösblus!
:D

Cassandra sa...

Hallå!
Åh vilken söt lösblus. Jag vill gärna ha en. Men det beror lite på vad dom kostar.
Hittade en original kartong med fem olika lösblusar inpackade i silkespapper i våras, men alldeles för dyrt. Har inte kunnat sluta tänka på dessa godingar sen dess!

Johanna Ask sa...

Cassandra:
Min uppskattning är att de kommer kosta 400kr. En låda med lösblusar låter underbart. Var hittar man sådant?

Cassandra sa...

Åh, suck, jag skrev ett långt inlägg men det försvann.
Lösblusarna hittade jag på Evergreens som ligger på Redbergsplatsen. Ta en tripp dit en lördag då det finns massa ställen att spana in. Ungdomshjälpen, finska kyrkan, retro deluxe, retro, sally baazar och evergreen bl.a. mysigt att avsluta med en lunch på pain francaise på olskrokstorget.
När jag hittat ett jobb så min plånbok blivit lite tjockare återkommer jag helt klart med en beställning!